Nokia Lumia 920 Kopen

De Nokia Lumia 920 ishet absolute flagship met Windows Phone 8. Dat komt niet alleen door de indrukwekkende specificaties, maar ook door de unieke features die de GSM te bieden heeft. Zo kan je in tegenstelling tot de topmodellen van Samsung en HTC de GSM draadloos opladen. Verder is de PureView camera van extreem hoge kwaliteit en al genoeg reden om de smartphone te kopen.

Wil jij de mobiele telefoon straks kopen, dan kun je op deze pagina de laagste prijzen met de mobiele telefoon vergelijken. De handige tool geeft in een oogwenk weer wat de laagste prijzen met de Nokia Lumia 920 zijn. Je kunt op een eenvoudige en snelle manier duizenden verschillende combinaties tussen abonnementen en de Nokia Lumia 920 vergelijken zodat je meteen weet waar je de GSM voor de laagste prijs kunt kopen.

Vergelijk Nokia Lumia 920 prijzen

Toestel
Uitvoering: Geheugen:
Min. MB Data p/m
100
100 MB
Min. Minuten p/m
100
100 minuten
Min. SMS p/m
100
100 SMS
Max. Toestelprijs
100
100 euro
Max. Prijs p/m
100
100 euro
Providers
Contractduur
Provider Min. / SMS Data Actie p/m Telefoon Gem. p/m

De module geeft standaard de 5 meest populaire combinaties tussen de Nokia Lumia 920 en een abonnement weer. Wil je liever een abonnement van een andere provider of moet je abonnement aan een minimum aantal minuten / sms berichten voldoen? Gebruik dan de filters om op deze manier te zoeken. Klik op de knop ‘stel zelf samen’ om de filters tevoorschijn te toveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>