Nokia Lumia 920 Hoesjes

nokialumia920hoesjes

Een mobiele telefoon als de Nokia Lumia 920 wil je natuurlijk goed beschermen en hoe kan dat beter dan met hoesjes, bumpers, cases of pouches. Dit zijn allemaal accessoires waarmee jij de kans op beschadigingen aan je mobiele telefoon kan verkleinen. De adviesprijs van de smartphone is vastgesteld op €599. Dat is een hoog bedrag en daarom kan het handig zijn om eens na te denken om een accessoire voor de GSM aan te schaffen. Je bent namelijk zo zuinig mogelijk op een telefoon als de Lumia 920.

Blijf verzekerd van een perfect werkend Windows-toestel. Onderstaande beschermende cases voor de Nokia Lumia 920 hebben een hoge prijs-kwaliteitverhouding en zullen uw toestel moeiteloos beschermen tegen krassen, stoten en vuil. Als je in de webwinkel geen geschikt hoesje voor je GSM kan vinden, kan je doorklikken om het gehele assortiment te bekijken.

De hoesjes die uw Nokia Lumia 920 veilig houden, worden gratis verzonden door onze leverancier, de lage prijs blijft dus laag!

1 reactie op “Nokia Lumia 920 Hoesjes

  1. Zou een Lumia 920 in zo’n Sports Arm Strap passen, ik denk dat ie er (gezien zijn stevigheid) uitvalt of zou dat meevallen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>